SpiritDance

Bij SpiritDance maken we een reis vanuit een diep contact met onszelf. Om al dansend een laagje dieper in jezelf te duiken. 

Wij bieden jou een reis naar jouw ziel aan. En deze reis zelf is een bron van plezier. Om ons ziel, te kunnen horen en volgen, nodigen wij het hoofd en het lichaam uit te verstillen. Zo komen wij met de dans en de ceremonie steeds dichter bij onze essentie, je ziel of hoe jij de diepere laag in jezelf ook maar wilt noemen. Op het moment dat hoofd, lichaam en hart zich een geheel voelen, op dat moment ervaren wij zielsgeluk.

In de vrede die het zielsgeluk jou geeft, nodigen wij jou uit om een ander te ontmoeten. Een ander die net als jij die reis naar binnen gemaakt heeft. Elkaar ontmoeten op zielsniveau, met zielsgeluk, dat is onze missie.

We ronden de dans af met een dans waarin dat wat je beleefd hebt een plek in jezelf mag krijgen waarmee je weer de wereld in kan.

We ronden de dag af met een deelronde.

zondag 26 juni

Van 10.30 tot 13.00 uur

La Cappella: Oude Velperweg 36A Arnhem

Entree: € 25,=

Fijn als je je via mail aanmeldt

SpiritDance in 2022:

  • zondag 31 juli
  • zondag 28 augustus
  • zondag 25 september
  • zondag 30 oktober
  • zondag 27 november

 

Coronabeleid

Als je corona-gerelateerde klachten hebt, blijf dan thuis.

Na afloop van de dans is er ruimte om samen te wandelen voor wie dat wil.

Vanuit La Cappella lopen we naar de Heemtuin in Park Presikhaaf. Zo is er gelegenheid om nog wat te delen en om elkaar met een andere energie te ontmoeten.